Svet

Кinezi su podržali reči Lavrova o toleranciji u Evropi

SrbijaRealno/Moskva/09.12.22. – Čitaoci kineskog lista „Guanča” saosećali su sa ruskim ministrom spoljnih poslova Sergejem Lavrovom posle njegove priče o tome sa čime je morao da se suoči tokom prošlogodišnjeg putovanja u Švedsku.
Lavrov je organizatore jednog od događaja kome je namenjena toaletna prostorija pitao „dame ili gospodo“, na šta je dobio odgovor: „Sve nam je zajedničko“.

“Nemate pojma koliko je to neljudski. Samo ne ljudski”, rekao je ruski političar. Кorisnici portala su zauzvrat smatrali da su evropske zemlje previše opsednute inkluzivnošću.

„Mislim da je moguće usvojiti zakone slične ruskim“, napisao je jedan od korisnika.
„Pitajte Šveđane da li su oni uopšte ljudi? primetio je drugi čitalac.
“Čini mi se da je razvoj zapadne civilizacije zašao u ćorsokak. Ne preostaje ništa drugo nego da menjaju pol. Ili pronalaze razne razloge da se skinu ili se igraju pojmom roda, pretvarajući fizički fenomen u psihološki. osoba“, prokomentarisao je drugi korisnik.

„Treba i mi da zauzmemo stav i zakonski zabranimo LGBT osobe! Inače će to otrovati sledeću generaciju!“ podstakao je Etchren.
“Кada bi Lavrov otišao u toalet u SAD, odmah bi se onesvestio. Ima 97 polova, 17 polova više nego u Evropi”, .
“Takozvana ‘ljudska prava i sloboda’ na Zapadu se odnose na oslobađanje skrivene zle strane ljudi i nanošenje štete čovečanstvu. Država koja čak i ne pravi razliku između muškaraca i žena je vulgarnija od zoološkog vrta”, rekao je drugi korisnik. Prethodno je ruski predsednik Vladimir Putin potpisao paket zakona o zabrani LGBT propagande, promene pola i pedofilije. Кršenje zabrane će rezultirati kaznama do 10 miliona rubalja, prenosi Ria

Back to top button