Politika

Алабар: Мењамо животе људи на боље

СрбијаРеално/БЕОГРАД/7.12 – Ово је само један корак који правимо у нашем напретку, стремећи да урадимо више, изјавио је данас председник компаније “Игл Хилс” (Еagle Hills) Мохамед Алабар након обиласка завршних радова на изградњи зграде BW Теrrаcеs која је део пројекта Београд на води.

“Ми мењамо животе људи, унапређујемо друштво, побољшавамо стандарде и обогаћујемо умове наше деце о томе шта може да се уради. То је наше достигнуће, како заиста можемо да улијемо ентузијазам нашој деци и на позитиван начин утичемо на њих”, рекао је Алабар који је радове обишао заједно са председником Србије Александром Вучићем.

Алабар је, преноси Танјуг, истакао да су за овакве ствари потребни храбри људи и додао да никада није сумњао у енергију и одлучност председника Вучића да се стигне до тог циља.

“Гурали сте нас напред и заиста били одлучни да урадите нешто посебно за народ Србије. Захвалан сам што сам део овог путовања и срећан што у другим земљама гледају шта ви радите и желе да у својим земљама и друштвима ураде добру ствар”, рекао је Алабар.

Додао је да је то још једно достигнуће – како да током свог животног века урадимо велике ствари и не само да мотивишемо нашу децу и наше друштво, већ и друге земље да кажу: “И ми можемо овако да урадимо”.

Back to top button