Srbija

Александар Kарађорђевић честитао Божић

СрбијаРеално/БЕОГРАД/24.12 – Принц Александар Kарађорђевић жели благословен и срец́ан Божиц́ свим хришћанима у Србији и широм света који овај свети дан славе 25. децембра по новом календару.

„Свим верницима који прослављају дан Христовог рођења по новом календару, желим да Божиц́ проведу у миру, здрављу и радости са својим најмилијима. Нека нас рођење нашег Спаситеља подсети на сву важност јединства, заједништва и подршке једних другима у невољи.

У тешким временима сви знамо где је наш главни извор снаге и најчвршц́а подршка – породица је та која нам помаже да савладамо све изазове. На овај дан је уобичајено да се породице окупљају, што га чини још лепшим. Али, ту љубав морамо да поделимо и са свим другим људима. То је оно чему нас наш Господ учи, и то је пут који сви треба да следимо. То је прави дух Божиц́а.

Изнад свега, моја породица и ја вам желимо да сачувате своје здравље и здравље ваших најмилијих, као и благостање, напредак и сваку срец́у. Нека вам овај велики хришц́ански празник донесе мир, топлину и љубав. Мир Божији, Христос се роди!”

Back to top button