Društvo

Ana Rakić i predviđanje koje se obistinilo za Putinov rođendan, a evo šta će se dogoditi sa Izraelom i Palestinom! 

SrbijarRealno/Beograd/05.12.23. – U novoj emisiji Pre večere govorili su o sukobu Izraela i Palestine, a gosti koji su razgovarali o ovome bili su astropsiholog Ana Rakić Đuričić, analitičar Darko Obradović i pukovnik Velibor Stević.

Prema tvrdnjama astropsihološkinje Ane Rakić Đuričić, Vladimir Putin se redovno kosultuje sa astrolozima zbog daljih povlačenja poteza, i kaže da je zanimljivo što je baš na Putinov rođendan počeo sukob u pojasu Gaze.

– Mundani horoskop znači da je to horoskop koji ima dublju analizu i to je horoskop za geopolitičke situacije u svetu. Moguće je dati predikcije preko horoskopa za bilo šta, pa i za svetske sukobe i možete da saznate neke informacije koje su se desile. Na dan Putinovog rođendana je počeo sukob, a faza primirja će biti više. Putin se konsultuje veoma sa astrolozima i sa horoskopom i na taj način zna kada da vuče poteze – tvrdila je Rakić Đuričić.

Pukovnik Velibor Stević ističe da ne razume brutalnost koja se dešava u pojasu Gaze i misli da se primenjuju sile koje su u protivnom međunarodnom pravu.

– Ja kao vojnik znam da je ceo sukob izrežiran i isplaniran. Ne mogu da razumem čemu ova brutalnost koja se dešava u pojasu Gaze i mislim da se primenjuju sile koje su u protivno međunarodnom pravu. Neprihvatljivo je za mene da se ubija narod i deca od strane Hamasa, ali Izrael vrši još veće užase u pojasu Gaze i primirje mora da počne – kazao je Stević.

Stručnjak za bezbednost Darko Obradović navodi da je Izrael dugo puštao Hamas da vodi glavnu reč u Gazi i da Hamas neće rizikovati sopstveni nestanak, kao i da su definitivno stekli sposobnost ratovanja.

– Izrael je dugo puštao Hamas da vodi glavnu reč u Gazi, Hamas neće rizikovati sopstveni nestanak i definitivno da su stekli sposobnost i visoku tehnologiju koja je uticala na njihov razvoj. Tragedija za svet je što su srušene bolnice i škole i ubijeni civili, a najgore od svega što se Hamas raduje zbog toga – rekao je Obradović. 

– U Izraelu živi dva miliona izraelskih Arapa i žao mi je poginulih civila, ali je za to kriv Hamas koji je od dečijih kolevki napravio grobove, ali mi ne možemo da utičemo da razvoj događaja. Hajle Selasije je jednom prilikom rekao kada je Italija zagazila u Abisiniju, danas mi, sutra vi – zaključio je Obradović.

Back to top button