Srbija

Андријана на избору за МИС Света

СрбијаРеално /БЕОГРАД/ 17. 11 – Мисица Андријана Савић из Горњег Милановца представљаће Србију на 70. јубиларном избору за најлепшу жену света у Порторику од кога је дели само паковање гардеробе пред пут!

Да је бити мисица много комлекснија ствар од оне како обично замишљају лаици, да се посматрају само згодно тело и лепо лице, објаснила је одмах на почетку разговора у јутарњем програму Курир телевизије.

Андријана каже да ће у Порторику остати месец дана и да се нада да ће нашу земљу представљати на најбољи могући начин у више дисциплина.

“Дисциплина “лепота са смислом” подразумева хуманитарни рад. Ја ћу им представити свој пројекат кад сам радила као амбасадор Дечјег села. Велика ми је част што имам прилику да промовишем организацију која се бави хуманитарном радом за децу без родитељског старања”, испричала је српска лепотица.

Открила је да од ње можемо да очекујемо да ће презентовати и своје борилачке и фитнес вештине.

“Могуће да ћу боксовати код дисциплине “фитнес и спорт”. Пет година тренирам. То је лепа ствар за мене. Имаћу и “таленат дисциплину” где ћу традиционални трокорак применити у више националних плесова”, приближила је своје учешће на избору за мис.

Осим што ће показати и своје ставове на одређене актуелне теме Андријана ипак на крају мора да изгледа атрактивно и покаже грациозност на писти.

“Сама припремам здраве оброке. У мом случају не важи оно да једем лист зелене салате. Омиљена храна ми је препис, мамина пита са Косова, одакле сам пореклом”, испричала је девојка која КИМ носи у срцу и души.
Зато наглашава да никад не би поновила грешку Валентине Петровић која је на такмичењу у Египту показала двоглавог орла.

“Не бих себи дозволила да паднем на такве провокације. Када сте упућени у целу ситуацију, онда тај симбол јако боли. Косово сматрам као део Србије, а Косово као држава неће учествовати на избору за мис света, а и када би учествовало, ја бих рекла да Србија има две представнице. Девојка је то урадила из незнања. Хтела је да се приближи девојкама и привуче пажњу. Није била свесна последица. Верујем да се покајала”, поручила је поносно Андријана.

Back to top button