DruštvoŽivot i stil

Astrolog Ana Djuričić za Kurir : Osobe u ovom znaku će 2023. PROMENITI PARTNERA! Mart i maj dva ključna meseca u narednoj godini 

SrbijaRealno/Beograd/30.12.2022. – Ana Rakić Đuričić, astrolog i diplomirani psiholog podelila je sa gledaocima emisije Puls Srbije šta nam zvezde poručuju za Novu godinu.

Koji će znaci biti u retrogradnoj nemilosti neke planete, a kojima se smeše nagoveštaji srećnih preokreta u životu?

Za početak dala je informaciju kada je 1999.godine, tokom pomračenja Sunca, tokom njenog gostovanja na RTS-u, zvanično najavila pad predsenika Slobodana Miloševića, uvodeći tom informacijom gledaoce emisije u verodostojnost svojih predviđanja.

– U momentu u kom sam to rekla program je prekinut. Da li je sada moguće nešto najaviti ja ću, ovaj put, prećutati i biti mudra. Sve se moglo videti u zvezdama. Jako je bitno rešavanje situacija. Mart mesec je jako bitan. Početak i kraj marta – rekla je Đuričić.

Pomenula je istraživanje u svetu u kom su najviše rukovodećih ljudi u znaku Jarca.

– Lavovi vole da dominiraju, čak i kad sede dominiraju. Imaju neodoljiv šarm. Imamo četiri pomračenja ove godine. Znaku jarca su osetljiva kolena i želudac. Sjajno mu počinje godina.

Vodolije mogu da očekuju, samim ulaskom Venere, sjajne promene već februara meseca, i treba da povedu računa o psihičkoj osetljivosti i ravnoteži kao i o nogama – od kolena na dole.

Ribe– osim što im Jupiter donosi benefite, očekuje ih ulazak Saturna, a on donosi benefite i pouke iz određenih situacija.

Favorizovani su zemljani i vodeni znaci od sredine godine, rakovi, škorpioni, bikovi i device, koji će biti zaštićeni položajem Jupitera – rekla je Đuričić nazvavši Jupitera velikim advokatom.

Ovan neka čuva glavu od povreda, egzaltirani period počinje od aprila meseca do kraja godine. Bikovi njih očekuju kardinalni potezi, ne mora da znači loše, neka dobro razmisle, mogu značiti i napredovanje – rekla je ona.

Tu su blizanci koji su veseli i uvek u pokretu, Mars ih je učinio posebno turbulentnim u poslednjem periodu, oni će ubirati od juna meseca svoje plodove.

Rakovi mogu očekivati bitan konitnuitet napretka u maju mesecu, prvo u poslu, a onda sledi porodica i to od jula meseca.

Lavovi koji uvek dominiraju, posebno im se osmehuje sjajan period od maja meseca i rešavanje važnih životnih pitanja.

Device koje su uvek predivne po tome koliko su lojalne i koliko se čovek na njih može osloniti, u maju će imati sjajnih rezultata, i moći će da očekuju krunu dodatnih rezultata kao posledica njihovih prethodnih aktivnosti.

Vage su privilegovane jer će Jupiter tranzitirati njihovo sedmo polje i donosiće dobre odluke po pitanju ljubavi, biranju partnera i zameni partnera.

Škorpioni da poovedu računa o reproduktivnim organima i zdravlju i podizanju imunološkog sistema. Divan peridon kreće od marta meseca, od maja poslovni uspeh, a od juna ljubavni uspesi.

Od februara meseca optimističan Strelac treba da povede računa o probavnom sistemu i jetri, kad je zdravlje u pitanju, a sjajan period njihovog preporoda je u aprilu i drugoj polovini jula meseca – nabrojala je Đuričić.

Otkrila je da od marta meseca svet ulazi u fazu rešavanja problema.

Kurir.rs

Back to top button