Svet

Bajden se vratio na bicikl i bio je ismejan

SrbijaRealno/Moskva/14.08.22. – Кorisnici Tvitera aktivno raspravljaju o snimku američkog predsednika Džoa Bajdena koji vozi bicikl duž obale u Južnoj Кarolini. U kratkom video snimku koji se pojavio na Internetu, američki predsednik je prošao biciklom pored novinara, odbijajući da odgovara na pitanja. U junu je i šef države seo na bicikl, ali je tada izgubio ravnotežu i pao.

„Da li se vozi biciklom po plaži da ne boli toliko da padne? – podsmehnuo se komentator.

„Izgleda da je odlična ideja da se vozite biciklom po plaži. Pretpostavljam da postoji meko sletanje?“ podržavao drugu. „Imam 50-ih godina i čitav život živim u primorskoj državi. Ali ovo je prvi put da vidim nekoga da vozi bicikl na plaži“, napisao je korisnik.

„Vidi, on vozi bicikl bez točkova za treniranje“, našalio se drugi čitalac.
„Ne ometajte predsednika, vožnja bicikla mu nije najlakša stvar“, savetovao je drugi.

„Nije odgovarao na pitanja jer je zaboravio svoje varalice ili se plašio da će pasti sa bicikla ako odluči da stane?“ predložio je korisnik.

„Da budemo pošteni, poslednji put kada je Bajden odlučio da stane i razgovara sa novinarima, pao je sa bicikla“, rekao je komentator.

Bajden je pre dve nedelje zaražen korona virusom, nakon čega se oporavio, ali je potom ponovo prošao pozitivan test. Bajden je u sredu, uprkos negativnom testu, više puta prekidao govor zbog kašlja, dok je nastavio da uverava javnost da se oseća dobro.
Bajden, koji ove godine puni 80 godina, najstariji je američki predsednik u istoriji, a kritičari ga redovno optužuju za mentalni i fizički pad, navodeći njegove česte gafove i trenutke kada izgubi tok misli, prenosi Ria

Back to top button