Društvo

Беба која је пала с другог спрата на улицу у тешком стању

СрбијаРеално/БЕОГРАД/25.12 – Седамнаестомесечна девојчица из Краљева која је у петак, око 13 сати, пала са другог спрата, транспортована је у Универзитетски клинички центар Крагујевац и, како сазнајемо, и даље се налази у тешком стању.

„Девојчица је смештена у Ургентном центру наше установе, прикључена је на респиратор и у тешком је стању. Под константним је надзором лекара и пратимо њено стање. Више информација у овом тренутку не могу да саопштим“, рекао је Новостима др Слободан Милисављевић, директор УКЦ Крагујевац.

Девојчица је, подсећамо, задобила тешке повреде у несрећи када је под још неразјашњеним околностима пала кроз прозор стана на другом спрату стамбене зграде, у Улици Октобарских жртава у центру Краљева, у којем живи са својом мајком.

Убрзо после несреће она је без свести санитетом Хитне помоћи превежена на Интензивну негу Опште болнице „Студеница“ у Краљеву где су јој дијагностиковани вишеструки преломи и повреде лобање, као и унутрашња крварења. Девојчица је интубирана и потом због озбиљности повреда превежена у УКЦ Крагујевац где се и тренутно налази.

Мајка је чистила кућу у тренутку несреће

Девојчица је из непознатих разлога пала кроз прозор стана на другом спрату стамбене зграде у којем живи са својом самохраном мајком, а која је у време када се несрећа догодила чистила кућу.

„Чуо сам да се играла док је мајка чистила. Како је дошла до прозора, како је потом пала, стварно не знам, не могу ни да претпоставим. Страшно је ово што се догодило“, каже један од комшија.

Back to top button