Izdvojene vestiPolitika

Брнабић: Ђилас претио људима, грађани треба да знају све

СрбијаРеално: Прмијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је током периода док је био на власти у Србији Драган Ђилас зарађивао преко своје фирме огромне количине новца правдајући се управо да ради за децу.

“Ђилас је 2006. године са Емотион продуцтион покренуо тај ријалити, а да би што више зарадили ставили су ту кућу у дечије одмаралиште у Пионирском граду. Он је на премиум локацији плаћао 18 динара по метру квадратном за ту локацију”, рекла је Брнабић. Додала је да је објекат који се ту налазио имао готово више од 2.000 метара квадратних и да је тако јефтину цену оправдао дајући том објекту у ком се снимао ријалити програм намену за дечју употребу

“То је толико бахато и безобзирно. Ггде ће вам душа, то је једино што имам да кажем”, нагласила је премијерка и истакла да су грађани морали да сазнају за такве послове Ђиласа.

Неколико пута сам добијала питања од грађана због чега драган Ђилас није у затвору, ја заиста не знам зашто није. Мислим да грађани све шта је радио треба да знају, и да треба подвући црту и направити разлику између власти данас и власти тада, навела је Брнабић и додала:
“Замислите да ви узмете дечије одмаралиште и на њему пефидно зарађујете на деци”.

Kако је рекла као опозиција претио је људима говорећи ”шта ћеш ти да радиш када ја дођем на власт”. “Људи имају право да ово знају, људи имају право да зају да је он зарађивао директно на деци тако што је узео дечије одмаралиште Пионирски град и на њему изградио монтажну кућу за ријалити програм”, указала је.
Оценила је да ће ако се такви људи врате на власт, све оно што је напорно рађено и грађено седам година, пре свега да Србија буде финансијски стабилна, да смањимо незапосленост која је била 20 одсто, а младих више од 51 одсто, пасти у воду – рекла је премијерка.

Она је закључила да је живот у Србији данас неупоредиво бољи него што је био током периода власти Драгана Ђиласа.

Back to top button