Srbija

Честитка министра одбране поводом Дана војних ветерана

СрбијаРеално/БЕОГРАД/3.12 – Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић честитао је данас војним ветеранима њихов дан – 4. децембар.

„Свим војним ветеранима упућујем искрене честитке поводом 4. децембра – Дана војних ветерана. Драги наши ветерани, с непоколебљивом вером и надом, настављајући традицију старих ратника Војске Краљевине Србије, јуришали сте у одбрану отаџбине и борили се да ми ваши потомци имамо сигурну будућност и боље сутра. На томе, али и вашој неизмерној храбрости, части и јунаштву које сте небројено пута исказали неизмерно вам хвала”, рекао је Стеафновић у честитки.

Министарство одбране и Војска Србије, увек ће вам одавати признање за учињена дела и допринос који сте давали и који и даље пружате просперитету наше Војске несебично делећи ваша стечена знања и богато искуство са младим нараштајима наших припадника, навео је министар и додао:

“Честитам вам празник, уз обећање да ћемо дати све од себе да ваше сутра буде испуњено безбрижношћу и спокојем и да у борби за напредак наше Војске, али и читаве државе на свим пољима никада нећемо посустати. Срећан вам Дан војних ветерана“.

Back to top button