Izdvojene vestiPolitika

Dačić: Cilj je da zajedno sa SNS osvojimo većinu

SrbijaRealno/Beograd/26.11.23. – Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je danas na centralnoj konvenciji u Beogradu da je cilj da Socijalistička partija Srbije i Srpska napredna stranka osvoje većinu na narednim izborima 17.decembra.

“Pred nama je vreme koje traži iskustvo i stabilnost. Nadam se da sam kroz godine služenja stekao iskustvo koje ću koristiti kako bih osigurao stabilnost i sigurnost naše otadžbine. Uz pametno vođstvo, predsednika Republike Aleksandra Vučića i ako narod tako želi, mene kao predsednika vlade možemo mnogo”, rekao je Dačić.

On je istakao da u beogradskoj Areni gde se održava konvencija ima 20.000 ljudi, dodajući da taj broj ljudi ne može bilo ko osim SNS i njihove koalicije da okupi.

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

“Želim da kažem unapred, da ako narod želi da ja budem predsednik vlade, koji su najjači, najvažniji ciljevi. To su zaštita suvereniteta i teritorijalne celovitosti Srbije, snažan ekonomski prosperitet i rast standarda građana, puna zaštita svih kojima je podrška društva neophodna, jačanje uloge i ugleda Srbije u svetu”, rekao je Dačić.

Takođe, istakao je i negovanje solidarnosti i međusobnog poštovanja kao osnovnih, ali zapostavljenih vrednosti društva.

“Mi nismo želeli izbore. Ali kad su izbori već raspisani, šta nam drugo preostaje nego da završimo i stavimo tačku. Očekujemo pobedu na ovim izborima”, poručio je Dačić.

Back to top button