Izdvojene vestiPolitika

Дачић: Спремни смо за изборе, очекујемо добар резултат

СрбијаРеално/БЕОГРАД/25.12 – Спремни смо за предстојеће изборе и очекујемо добар изборни резултат као и увек, изјавио је данас председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић.

Он је новинарима у Градском одбору СПС у Београду рекао да ће након новогодишњих празника бити одржан партијски састанак са руководством СНС.

“Јуче сам разговарао са председником Србије Александром Вучићем са којим свакодневно разговарам о темама од државног значаја, али када је реч о партијским односима, договорили смо се да одмах после Нове године направимо партијски састанак наша два руководства и да се даље бавимо тим питањем шта је најбоље, на који начин, која форма наше сарадње за парламентарне и градске изборе”, рекао је Дачић.

Што се тиче председничких избора, Дачић је поновио да СПС и СНС треба да имају једног заједничког председничког кандидата, као што је то био случај прошлог пута када је кандидат био Александар Вучић.

“Очекујемо да ће он поново истаћи своју кандидатуру”, рекао је Дачић.

Дачић је истакао да су СПС и СНС добро сарађивали свих ових година и подсетио са ће следеће године бити десет година те сарадње, те додао да је мало коалиција које опстају толико дуго на политичкој сцени Србије.

Back to top button