Politika

Ђукановић о изјави Марковића: Сада смо изашли на чистину

СрбијаРеално /БЕОГРАД/ 11. 12 – Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић данас је, реагујући на наводе редитеља Горана Марковића да је једини захтев протеста да оде Алескандар Вучић, оценио да је сада јасно да је суштина у томе, а не у екологији.

Ђукановић је навео на Твитеру да је за то потребна победа на изборима и поручио да „улица нису избори“.

„Значи, сада смо изашли на чистину. Никаква екологија, већ је суштина баш у овоме. Има само један “мали“ проблем. Морате да победите на изборима. Улица нису избори. Разумем личне фрустрације, нервозу, незадовољство народом, али то не мења суштину. Избори су једино мерило“, написао је Ђукановић на Твитеру.

Марковић, који је учествовао данас у блокади Газеле, рекао је за Н1 да је, што се њега тиче, једини захтев – да оде Александар Вучић.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="sr" dir="ltr">Значи, сада смо изашли на чистину. Никаква екологија, већ је суштина баш у овоме. Има само један &quot;мали&quot; проблем. Морате да победите на изборима. Улица нису избори. Разумем личне фрустрације, нервозу, незадовољство народом, али то не мења суштину. Избори су једино мерило. <a href="https://t.co/aQmnXydatW">pic.twitter.com/aQmnXydatW</a></p>&mdash; Владимир Ђукановић (@adv_djukanovic) <a href="https://twitter.com/adv_djukanovic/status/1469662255503622147?ref_src=twsrc%5Etfw">December 11, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Back to top button