Politika

Додик честитао 13. рођендан СНС

СрбијаРеално/ИСТОЧНО САРАЈЕВО/27.11 Председник Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик данас је председнику Српске напредне странке Александру Вучићу и свим њеним члановима и симпатизерима, упутио честитку поводом 13 година од оснивања ове странке, истичући да могу бити поносни на све резултате које су постигли у протеклом периоду.

Додик је истакао да је СНС данас најснажнија и најбоља политичка организација у модерној Србији која је од земље на маргинама, захваљујући данашњем руководству, успела да се врати у златно у доба када је Србија била лидер у региону.

“Снага Србије проистекла је из предане борбе и посвећености председника СНС-а и председника Србије Александра Вучића за бољу и јачу Србију и поверења народа које му је указано. Народ у Србији уз СНС и Вучића може да рачуна само на боље дане и бољу будућност и перспективу за све генерације”, истакао је Додик у честитки упућеној Вучићу.

Додик је рекао да је СНС у протеклих 13 година показао шта значи јака организација, рад, преданост променама и бољитку земље која је била на коленима.

“Данас је Србија, захваљујући СНС-у и државном руководству, снажна, слободна и богата земља, економски просперитетна и коначно на месту које јој и припада. Пред вама је још много изазова које треба савладати, међу којима је свакако одбрана територијалног интегритета Србије, али верујем да нећете стати, нити поклекнути без обзира на све притиске”, поручио је Додик.

Лидер СНСД-а је рекао да, наравно, има и оних који се не слажу са политиком СНС-а, али нико не може да негира чињеницу да је захваљујући овој политичкој партији утемељена политика савремене Србије и да је њен утемељивач Александар Вучић, који води политику мира, стабилности и дијалога.

Back to top button