Izdvojene vestiRegion

Држављанин Србије помогао у евакуацији 7 путника

СрбијаРеално/БЕОГРАД/23. 11 – Држављанин Србије из Прешава Љуљзим Сулејмани, један од повређених у саобраћајној несрећи у Бугарској, помогао је да се евакуише седморо путника из аутобуса, који се рано јутрос запалио, објавило је Министарство спољних послова Србије.

Министарство спољних послова је на Твитеру честитало Сулејманију на таквом подвигу и пожелело му брз опоравак.

“Наш држављанин Љуљзим Сулејмани, и сам јутрос повређен у страшном удесу надомак Софије, помогао је да се евакуише седморо путника – свака част и брз опоравак, Љуљзиме!”, навело је министарство.

Најмање 46 особа је погинуло У саобраћајној несрећи на аутопуту Софија-Благојевград, близу села Боснек.

До несреће је дошло када се ноћас око три сата запалио аутобус са северномакедонским регистарским таблицама, који се враћао из Истанбула.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="sr" dir="ltr">Наш држављанин Љуљзим Сулејмани, и сам јутрос повређен у страшном удесу надомак Софије, помогао је да се евакуише седморо путника - свака част и брз опоравак, Љуљзиме! <a href="https://t.co/eJeWCTvxCn">https://t.co/eJeWCTvxCn</a></p>&mdash; MFA Serbia (@MFASerbia) <a href="https://twitter.com/MFASerbia/status/1463158761523232778?ref_src=twsrc%5Etfw">November 23, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> 
Back to top button