Društvo

Електране саопштиле: Грејање у Београду 24 сата

СрбијаРеално/БЕОГРАД/12. 12 – Сви топлотни извори „Београдских електрана“ ће од вечерас производити и испоручивати топлотну енергију потрошачима у двадесетчетворочасовном режиму рада.

Ово је први пут од почетка грејне сезоне да су се створили услови да „Београдске елктране“ без прекида греју и током ноћи, а у складу са Одлуком о снабдевању топлотном енергијом у граду Београду и Правилима о раду дистрибутивног система.

Овакав режим рада производних и дистрибутивних постројења важиће све док временски услови дефинисани Правилима о раду дистрибутивног система то буду захтевали, саопштено је из ЈKП “Београдске електране””.

Целокупан систем даљинског грејања Јавног комуналног предузећа „Београдске електране“ у потпуности је спреман за неповољне наступајуће временске прилике, а све теренске и екипе за хитне интервенције у сталној су приправности и спремне су да у најкраћем могућем року реагују како би евентуални непредвиђени недостаци и поремећаји били отклоњени у максимално кратком временском периоду, додаје се у саопштењу.

Back to top button