Izdvojene vestiSrbija

ЕПС: Ради се на санирању кварова на струјним мрежама

СрбијаРеално/БЕОГРАД/13.12 – Посао на отклањању кварова на електродистрибутивним мрежама биће настављен непрекидно, све док не буду санирани сви кварови и обезбеђено потпуно редовно снабдевање електричном енергијом, саопштавају из Електродистрибуције Србије.

Све расположиве екипе Електродистрибуције Србије даноноћно су ангажоване на санирању последица великог невремена, праћеног обилним снежним падавинама и јаким ветром, које је нанело велике штете дистрибутивној мрежи широм Србије.

Током протекле ноћи, екипе Електродистрибуције Србије су у тешким условима, радиле на санирању кварова и штете на електродистрибутивној мрежи широм Србије.

У саопштењу се наводи да је отклањање кварова отежано због високог снега и непроходних путева, посебно у планинским пределима.

Електродистрибуција Србије упутила је апел на комунална предузећа у оквиру локалних самоуправа, да обезбеде проходност локалних путева, посебно у планинским пределима, како би екипе могле да приђу локацијама на којима се десила штета и санирају кварове на дистрибутивној мрежи у најкраћем могућем року.

Back to top button