Izdvojene vestiPolitika

Грујичић, Николић и Јањушевић у Моравичком округу

СрбијаРеално/ТАКОВО/01.03.22. – Даница Грујичић, Милица Николић и Крсто Јањушевић кандидати за посланике листе ,,Александар Вучић – Заједно можемо све’’ обишли су данас Моравички округ.

Даница Грујичић рекла је у Такову да је то место изузетно важно за Србију, како због људи који ту живе, тако и због историје. Из овог места, пре 207 година, почело је стварање модерне српске државе. Политика председника Вучића подсећа на политику Милоша Обреновића, рекла је Грујичић, и оно што је најважније је да када погледамо Србију данас видимо једнак развој свих њених делова. Београд је добио нове зграде, болнице, апарате, али су, истакла је она, добили и многи градови у унутрашњости, и данас видимо и све новоизграђене путеве који младима омогућавају да своје породице и послове везују за сеоске средине. Такав тренд Србије мора да се настави, ако желимо да задржимо младе у Србији, напоменула је Грујичић, и позвала све грађане да дају своје идеје за развој наше државе. Најважније је да сви у Србији живимо боље, казала је Грујичић, и додала да је битно да будемо заједно, јер заједно можемо све, а дела најбоље говоре о људима.

Према речима Милице Николић сваки човек  у  Горњем Милановцу и Чачку види колико су ауто-пут, нова радна места и нове инвестиције оживели овај крај. Не смемо да станемо, не смемо да се враћамо у прошлост, него да храбро идемо у будућност. Да сви подржимо политику председника Вучића и да сви заједно подржимо даљи напредак и развој наше Србије, рекла је Николић.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tsshO3qWmis" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Back to top button