Kosovo i MetohijaSrbija

Јевтић: Нема разлике између Ђиласа и Kуртија!

СрбијаРеално/Косово и Метохија/05.11. – “Изјава Драгана Ђиласа у којој Србе на Kосмету назива криминалцима се не разликује ни за слово од става Kуртија који под тим изговором шаље специјалце да пуцају на “криминалце””, објавио је потпредседник Српске листе и градоначелник Штрпца Далибор Јевтић.

Нмавео је да је мржња према председнику Александру Вучићу и Српској листи Ђиласова и Kуртијева заједничка, усклађена и једина “политика”.

“У тренутку када Срби на Kосмету свакодневно трпе разноразне притиске и неправде од стране Kуртија, Ђилас је ових дана у Вашингтону како би Србе на Kосмету називао криминалцима и на тај начин припремио званичну посету Kуртија Вашингтону који ће ускоро на истом месту да потврди те исте ставове”, додао је.

Док албански представници гласно и јавно говоре да им је председник Александар Вучић препрека у остваривању њихових циљева и да “Вучић мора да падне са власти”, Ђилас исто то понавља у Вашингтону, оценио је Јевтић и додао:

“Без трунке стида Ђилас је рекавши да су Срби на Kосову криминалци је и Срећка Софронијевића, Ранка Бацића, малог Николу Перића и све друге храбре Србе на Kосову назвао криминалцима”.

Управо због тога Срби са Kосмета и северно и јужно од Ибра имају једну поруку за Ђиласа а то је да га се сваки Србин стиди.

“Ђилас је брука и срамота сваког Србина са Kосова и Метохије”, закључио је Јевтић.

Back to top button