Izdvojene vestiSrbija

Kancelarija za KiM obezbediće advokata za napadnutog Bobana Đuzića

SrbijaRealno/Beograd/04.02.23. – Kancelarija za Kosovo i Metohiju obezbediće advokata za Bobana Đuzića koga su juče Albanci izboli u Mogili kod Vitine, potvrđeno je Tanjugu u Kancelariji.

Njegov otac Ivica Đuzić prethodno je izjavio da je policija privela trojicu napadača, ali da je nezvanično saznao da je jedan od njih oslobođen i zamolio državu da mu obezbedi advokata jer on to ne može da plati. Ivica Đuzić je RTS-u preneo da ne postoji nikakav sukob između njegove i porodice Albanaca koji su njegovog sina izboli nožem i da se čak i poznaje sa ocem jednog od napadača.

Odbio je da da izjavu policiji o napadu na sina i ističe da im ne veruje, zabrinut da će napadači biti oslobođeni. “Čitav slučaj nameravam da izguram do kraja, zbog čega mi je potrebna pomoć naše države. Ja imam petoro dece, živim od socijale i nemam za advokata, zato od naše države tražim samo jedno, da mi obezbedi advokata”, rekao je Ivica Đuzić. Boban Đuzić ima dve ubodne rane nanete nožem i van je životne opasnosti. Zbrinut je u bolnici u Pasjanu. On je izjavio da su ga trojica Albanaca napali s leđa, dok je šetao psa.

Back to top button