Beograd

Ко нема ковид сертификат радиће брзи антигенски тест за дочек у Београду

СрбијаРеално/БЕОГРАД/24.12 – Активности на поставци бине почињу од сутра. Ово овде ће се претворити у један диван концерт. Неопходни су ковид сертификати – да је урађен брзи антигенски тест, да се прележала корона, да је урађен серолошки тест, да је особа вакцинисана, рекао је Дарко Главаш, градски секретар за ванредне ситуације.

” Биће постављани контролни пунктови. Сви улази на скуп ће бити контролисани. Имаћемо два система ограда, ту ће се налазити велики број редара, али и припадника министарства здравља. Такође, делићемо и заштитне маске. На сваком улази ће се радити дезинфекција. Биће посебни улази за новинаре, госте, извођаче”, рекао је он и подсетио да је добро да се дође раније.

Једна добра вест за све оне који немају зелени сертификат је и та да ће и они моћи да присуствују, али уз рађење брзог антигенског теста.

“Уколико немате зелени ковид сертификат, а желите да останете са нама на простору, радићете брзи тест. Сачекаће да се утврди да ли сте позитивни или негативни”, поручио је Главаш.

Back to top button