Hronika

Kривична пријава против мајке из Лесковца која је тукла децу

СрбијаРеално/БЕОГРАД/25. 11 – Након што је 5. новембра ухапшена због тога што је тукла своју децу, против Лесковчанке је поднета кривична пријава за насиље у породици, потврђено је из Вишег јавног тужилаштва у том граду и одређена јој је мера забране приласка и контакта са одређеним особама.

Снимак насиља у породици се претходних дана појавио на друштвеним мрежама и узнемирио целокупну јавност, а случај је Центру за социјални рад пријавио отац деце, након чега је реаговала и полиција, наводе Јужне вести.

“Против осумњичене из Лесковца поднета је кривична пријава због постојања основа сумње да је учинила кривично дело насиље у породици на штету своје деце, оштећених малолетних. По предлогу Тужиластва, осумњиченој је, одлуком суда, одређена мера забране прилажења, састајања и комуницирања са одређеним лицима и посећивање одређених места. У току је предузимање долазних радњи, након чега ће бити донета јавнотужилацка одлука”, саопштили су из Тужилаштва.

Према незваничним информацијама, за данас је заказано и саслушање свих укључених особа у том случају.

Подсетимо, деца се, по речима директора Центра за социјални рад Предрага Момчиловића сада налазе на сигурном, са својим оцем, а и Центар ће о даљим поступцима одлучивати након извештаја надлежних органа.

Back to top button