Hronika

Ланчани судар шест аутомобила код Чачка

СрбијаРеално/ЧАЧАК/27.11 – На ауто-путу Милош Велики рано јутрос дошло је до ланчаног судара, а за сада нема информација да ли има повређених.

Београдски медији наводе да је до судара дошло на 30 километара од Чачка, код места Врнчани у смеру од Лјига ка Такову. Како се наводи у саопштењу ЈП “Путеви Србије” возна и зауставна трака у том смеру су затворене, док се саобраћај одвија успорено претицајном траком. Портал Нова.рс пренео је да је у ланчаном судару учествовало шест возила, да има повредјених, али званичних потврда за сада нема.

Саобраћајна незгода догодила се око 9 часова.

До удеса је дошло када су се два возила кретала претицајном траком и том приликом се сударила, а затим ударила у трећи аутомобил. Услед велике брзине и окретања на аутопуту у незгоду су укључена и остала возила, а једно се запалило.

Фото: РИНА

“Призор је био језив, све се пушило, а слупани аутомобили су били на гомили. Једва сам успео камионом да заобиђем овај карамбол”, рекао је један од очевидаца за РИНУ.

У удесу је повређено пет особа, међу којима нема деце.

“Најављени су пријеми у чачанску болницу, након збрињавања знаћемо који степен повреда је у питању”, рекла је др Биљана Кочовић. Претпоставља се да је узрок незгоде клизав коловоз.

Полиција тренутно врши увиђај, а саобраћај се одвија једном коловозном траком.

Back to top button