Izdvojene vestiPolitika

Михајловић: Говоре о путевима,а нису улагали док су били власт

СрбијаРеално/БЕОГРАД/23.02.22. – Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да је добро да опозиција која је до сада нападала сваки развојни пројекат коначно почиње да схвата да без добрих путева и пруга нема бољег квалитета живота у Србији.

“Добро да видимо представнике опозиције да почињу да се интересују за развој инфраструктуре, штета је само што нису у ту област више улагали и завршавали пројекте док су били на власти”, рекла је Михајловић реагујући на критике потпредседника Народне странке Мирослава Алексића на рачун инфраструктуре у Србији.

Михајловић је навела да све што је садашња власт урадила, 1.000 километара путева и ауто-путева урађених или у изградњи, као и стотине километара реконструисаних пруга, остаје да користи сваком грађанину и грађанки Србије, па и онима који су све те пројекте нападали и критиковали.

“Добро је да данас и ви можете да се возите и комплетним Kоридором 10 и ауто-путем ”Милош Велики”, ускоро и брзом пругом од Београда до Новог Сада, као и свим другим путевима који нису били завршени док сте ви били на власти”, навела је Михајловић.

Мирослав Алексић је на предиборном скупу у Нишу рекао да је садашња власт обећавала куле и градове, путеве, плате од 1.000 евра, послове, брзе пруге, а да су од свега тога Нишлије добиле “извршитеље који им деру кожу с леђа”.

Back to top button