Izdvojene vestiPolitika

Михајловић: Обрадовићу је криво што све радимо јавно и по закону

СрбијаРеално/БЕОГРАД/24.11 – Потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић, реаговала је данас на нападе које је на њен рачун изнео лидер „Двери“ Бошко Обрадовић,саопштило је то министарство.

“Обрадовић очајнички покушава да нађе себе и да поново прикупи и оно мало људи који су га некада подржавали. Људи су, ипак, схватили да његов циљ бављења политиком никада није био бољи живот грађана, већ само његов лични интерес“, рекла је Михајловић.

Истиче да се наслушала претњи Обрадовића и њему сличних и да је те речи не дотичу, већ је посвећена свом раду, који треба да допринесе бољем животу људи.

“Подсећам да никакав уговор о експлоатацији литијума није потписан. Ради се студија о процени утицаја на животну средину и тек када сваки грађанин и грађанка Србије буду упознати са свиме, донећемо одлуку, која ће као таква бити донета у складу са законима Републике Србије. Све се ради отворено и прегледно. Обрадовић када ово говори, он полази од себе и од тога како би он радио и све скривао, али на његову жалост, ми све радимо транспарентно”, рекла је Михајловић.

Back to top button