Izdvojene vestiPolitika

Михајловић: Од Јеремића беже и народ и његови сарадници

СрбиајРеално/БЕОГРАД/20.11. – Потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић поручила је вечерас лидеру Народне странке Вуку Јеремићу да би му било боље да проба да прикупи гласаче које нема, реагујући на његов позив грађанима да му се прикључе у подношењу кривичне пријаве против министарке.

“Јеремића је народ одавно прочитао. Странка му се распада, од њега беже и његови најближи сарадници, сви су схватили да је губитник и човек без било какве политике и идеје”, рекла је Михајловић, како је саопштено из њеног кабинета.

Она додаје да ће грађани свакако одлуку о Рио Тинту донети на референдуму.

“Ова власт слуша глас народа јер ужива највише поверење грађана, а мученом Јеремићу остаје само да се нада неком хаосу и нередима јер му је једини план који има да на власт дође преко улице. Ипак, морам да га разочарам, то се неће догодити”, поручила је Михајловић.

Говорећи о пројекту компаније Рио Тинто у Лозници, Јеремић је данас у Београду, поред осталог, рекао да је Народна странка позвала све грађане да својим потписима подрже подношење кривичне пријаве против премијерке Ане Брнабић, министарке Зоране Михајловић и министарке заштите животне средине Ирене Вујовић због тог пројекта.

Back to top button