DruštvoIzdvojene vesti

Михајловић: Све екипе на терену, службе ЕПС у погонима

СрбијаРеално/БЕОГРАД/12. 12 – Потпредседница Владе и министарка рударства Зорана Михајловић, рекла је да све службе Електропривреде Србије, Електромреже, Електродистрибуције Србије раде на отклањању кварова на дистрибутивној електроенергетској мрежи који су настали због невремена и апеловала на све грађане и грађанке на рационалност у потрошњи електричне енергије.

“Министарство рударства и енергетике и све службе Електропривреде Србије, Електромреже Србије и Електродистрибуције Србије, заједно са представницима локалних самоуправа у којима су због временских непогода грађани остали без напајања електричном енергијом, свим снагама раде како би одржали стабилност система и отклонили све кварове на дистрибутивној електроенергетској мрежи који су настали због обилних падавина и јаког ветра”, поручила је Михајловићева.

Она је истакла да су појачане екипе Електродистрибуције на терену, а да су све службе Електропривреде Србије у производним погонима, саопштила је прес служба ресорног министарства.

“Отклањање кварова отежава неприступачан терен, ниске температуре и падавине које се појачавају. Молим све грађане и грађанке да рационално користе електричну енергију, како бисмо одржали стабилност система”, апеловала је министарка Михаловић.

Back to top button