Izdvojene vestiPolitika

Михајловићева: Грађани гласовима довели председника Вучића и СНС на власт, опозиција нападима показује шта мисли о народу

СрбијаРеално/БЕОГРАД/26.02.22. – Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС, проф. др Зорана Михајловић, изјавила је данас да представници опозиције наводима да СНС чине „пресвучени радикали“ са „есесовским трупама“, само зато што мисле другачије, показују какво мишљење имају о народу и поручила да су председника Александра Вучића и Српску напредну странку на власт довели грађани на изборима.

„Наводима да СНС чине „пресвучени радикали“ са „есесовским трупама“, само зато што мисле другачије, представници опозиције показују какво мишљење имају о грађанима којима лепе најгоре етикете. Председник Александар Вучић и Српска напредна странка су на власти захваљујући гласовима који су грађани дали на изборима“, рекла је Михајловићева.

Она је навела да су претходне, а и будуће победе председника Вучића и СНС на изборима резултат заједничког рада са грађанима и слушања њихових потреба и идеја.

„Успех који је постигнут у свим областима, од инфраструктуре, економије, преко здравства и спољне политике припада свима без обзира на политичке разлике. Грађани су то препознали и не желе да се враћају онима који деле народ и не доносе резултате“, рекла је Михајловићева.

Back to top button