Izdvojene vestiSvet

Министар унутрашњих послова Александар Вулин, који борави у званичној посети УАЕ, посетио је Српски павиљон на “EXPO 2020” у Дубаију

СрбијаРеално/ДУБАИ/25.02.22. – Министар унутрашњих послова Александар Вулин, који борави у званичној посети УАЕ, посетио је. Српски павиљон на “EXPO 2020” у Дубаију.

У књигу утисака у наше.м павиљону је уписао да предводећи делегацију Министарства унутрашњих послова Републике Србије, поносно стоји испред Српске куће на сајму „EXPO 2020“.

„Начин на који је на светској изложби представила своју историју, културу, природне лепоте и талентоване људе, показује да је напредак који је Србија постигла, видљив и препознат свуда у свету. Србија се не простире на великом пространству, али величина њених људи учинила ју је већом од највећих”, стоји у поруци министра Вулина.

Делегација МУП- а Србије, на челу са министром Вулином, на “EXPO 2020” обишла је и павиљон УАЕ, Здружени оперативни центар и Паметну полицијску станицу Полиције Дубаија која се налази на сајму.

Осим Србије, на “EXPO 2020”  своју културу, туризам, технологију, привредне, инвестиционе и друге потенцијале, представља још 191 земља.

Back to top button