Politika

Мировић са делегацијом Витине: Континуирана подршкам Србима на КиМ

СрбијаРеално/НОВИ САД/3.12 – Председник Покрајинске владе Игор Мировић примио је данас делегацију општине Витина на Косову и Метохији предвођену градоначелником Клокота Владаном Богдановићем и председником привременог органа општине Витина Срђаном Николићем.

На састанку је било речи о наставку подршке Покрајинске владе срединама на Косову и Метохији у којима живи српски народ.

Мировић је у разговору подсетио на то да Покрајинска влада континуирано упућује помоћ становништву на Косову и Метохији у виду основних животних намирница и опреме за школе, као и Епархији рашко-призренској.

Покрајински премкијер је рекао да је Војводина уз свој народ на Косову и Метохији, те да ће и у будућности наставити да му пружа сваку врсту подршке.

Захваливши Покрајинској влади на континуираној подршци српском народу, представници општине Витина истакли су уверење да ће становништво на Косову и Метохији увек имати ослонац у АП Војводини.

Састанку је присуствовао и директор Основне школе „Петар Петровић Његош“ у месту Горње Кусце у општини Гњилане Радован Стојковић.

Back to top button