Izdvojene vestiSrbija

Dačić: MUP će nastaviti da unapređuje uslove rada svojih pripadnika

SrbijaRealno/Valjevo/06.06.24. – Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je danas u Valjevu da će ministarstvo nastaviti da podiže kapacitete i uslove rada svojih pripadnika, jer, kako je rekao, svako ulaganje u policiju istovremeno je i veća bezbednost građana u čijoj je službi.

Kako je saopštio MUP, Dačić je obišao pripadnike Policijske uprave u Valjevu, kao i vatrogasce-spasioce Vatrogasno-spasilačkog bataljona kojima se zahvalio na požrtvovanom radu u očuvanju bezbednosti svojih sugrađana i njihovoj pravovremenoj zaštiti u vanrednim situacijama.

Ministar je sa rukovodiocima Policijske uprave Valjevo razgovarao o stanju bezbednosti u tom gradu i naglasio da moraju da nastave da ulažu maksimalne napore u očuvanju javnog reda i mira i sigurnosti građana, kao i da omoguće građanima da na najbrži način regulišu lična dokumenta.

Prilikom obilaska Vatrogasno-spasilačkog bataljona, Dačić je istakao da će se nastaviti sa ulaganjem u vatrogasno-spasilačke službe kako bi što efikasnije reagovali na sve učestalije vanredne situacije i tako zaštitili građane i njihovu imovinu.

Preporuka: https://srbijarealno.rs/djuric-neki-zagovornici-rezolucije-o-srebrenici-lazima-pokusavaju-da-obmanu-javnost/

Back to top button