Svet

Мушкарац убио жену и троје деце, а затим и себе, због ковид сертификата

СрбијаРеално/КОТБУС/7.12 – Немачка полиција у граду Котбус у суботу је пронашла беживотна тела петочлане породице са прострелним ранама по телу, а невероватан мотив на који сада сумњају потресао је целу земљу.

Власти верују да је отац убио своју жену (40), троје деце (од 4,8 и 10 година) и себе (40) јер се плашио да ће му социјална служба одузети децу, будући да је ухваћен како фалсификује потврду о вакцинацији против корона вируса за своју супругу, пише “Дојче веле”.

Могући мотив смрти петочлане породице шокирао је како полицајце, тако и цео град, а окружни тужиоци верују да је 40-годишњи отац убио своју породицу, а потом починио самоубиство.

Приликом претреса стана, полицајци су пронашли белешку за коју се верује да ју је написао отац и у писму је објаснио да је фалсификовао потврду о вакцинацији коју је његова супруга однела свом послодавцу.

Послодавац је, како је написао, открио превару и запретио тужбом, а пар је остао у страху од хапшења и одузимања деце.

Свих пет чланова породице пронађено је са прострелним ранама, саопштиле су власти, а у кући је пронађено ватрено оружје за које ни мајка ни отац нису имали дозволу, пренео је Блиц.

Back to top button