Izdvojene vestiSrbija

На прелазу Сремска Рача теретна возила чекају 13 сати!

СрбијаРеално /БЕОГРАД/ 19. 11 – Саобраћај је појачаног интензитета што у вечерњим сатима може доводити и до краћих задржавања на наплатним станицама као и у зонама радова, наводи Ауто-мото савез Србије у најновијем извештају о стању на путевима.

У извештају се наводи да ће се до 31. децембра одвијати радови од 7 до 16 часова на деоници Бајмок-Алекса Шантић, а због чега ће саобраћај да се одвија једном саобраћајном траком уз наизменично пропуштање возила, које је регулисано семафорима.

У току су радови на деоници Стража – Јасеново, па се саобраћај одвија једном саобраћајном траком, наизменичним пропуштањем возила. Радови ће трајати такође до 31. децембра уколико временски услови то дозволе.

Данас и сутра биће измењен режим саобраћаја на делу пута Гојна Гора – Чачак (Љубић) због радова на изградњи трајне девијације и надвожњака на траси државног пута на укрштају са трасом ауто-пута Е-763, деоница Прељина – Пожега. Током извођења радова саобраћај са пута Гојна Гора – Чачак (Љубић) биће преусмерен на трајну девијацију и надвожњак.

Од данас до 22. новембра изводиће се радови на делу деоници Шимановци – Добановци, на десној страни у смеру ка Београду. Током извођења радова у току светлог дела дана за саобраћај ће бити затворена претицања трака, па ће се он одвијати возном траком.

Продужавају се радови до 22. новембра на санацији клизишта у Рушњу, у близини Кнез Петрол пумпе), а у смеру ка Чачку. Радови ће се изводити у десној, крајњој траци, а саобраћај ће се одвијати слободном, брзом траком.

Према информацијама Управе граничне Полиције нема дужих задржавања на путничким терминалима наших граничним прелаза. На теретним терминалима возила чекају 13 сати на прелазу Сремска Рача, три сата на Градини и сат времена на Батровцима.

Back to top button