Izdvojene vestiPolitika

Вучић: Не разумем шта је смисао блокада, малтретирају људе по Србији! Улица неће водити политику!

СрбијаРеално/НЕДЕЉИЦЕ – 4.12. – Председник Србије Александар Вучић, након разговора са мештанима Горњих Недељица, рекао је да није лако слушати оне који су уплашени и брину за своју будућност.

Вучић је додао да му је то посао и навео да чланови бившег режима нису долазили у Горње Недељице, нити жели да их због тога напада.

Не разумем шта је смисао блокада, овде су блокирали људе, и шта су тиме постигли. Шта је смисао свега тога, да се малтретирају људи по Србији, а да ни сами не знају због чега, изјавио је вечерас председник Србије Александар Вучић.

Kако каже, неће улица водити политикуи додаје да могу или да га убију или да победе на изборима.

“Терају људе да изводе децу из аутомобила, ништа ја то не разумем, али народ све то види и знаће да цени. Увек ћете имати део екстрениста који имају своје потребе и мисле да је у томе суштина. Међутим, људи хоће рад и да се неко бори за њихове интересе”, казао је Вучић.

Председник је рекао да није могуће да неко дође и тражи да се иселите из куће у којој сте живели 15 година, у року од 5 дана. Морамо да се договоримо како ће да изгледа тај закон, или га враћамо на старо.

Дакле, додаје Вучић или ћемо потписати нови који ће свима одговарати, или остаје стари.

Он је захвалио свештенству које је омогућило да се састане са народом, додајући да су били дивни домаћини.

Back to top button