Beograd

Новогодишњи пакетићи за 8.500 најмлађих на Палилули

СрбијаРеално/БЕОГРАД/18.12 – Поделом новогодишњих пакетића у дворишту Основне школе ”Јован Ристић” у Борчи данас је почела традиционална манифестација ””Зимске чаролије на Палиули””, коју организује Градска општина Палилула, а ове године биће подељено око 8.500 пакетића.

Најмлађи Палилулци највише су се радовали сусрету са Деда Мразом, а за децу и њихове родитеље приређен је и богат забавни програм у ком су уучествовали мађионичари, костимирани, аниматори, кловнови, а изведена је и новогодишња приредба.

Претходних година подела пакетића и новогодишња приредба организована је у спортскохј хали ””Александар Николић“, а ове године због епидемиолошке ситуације, деца и њихови родитељи пакетиће могу да преузму на три локације, каже Вања Веловић из ГО Палилула.

Како је рекла, подела новогодишњих пакетића сутра ће бити организована у Тржном центру ””Карабурма”” од 11 часова, а у понедељак 20.децембра у Центру за културу “Влада Дивљан” од 10 до 20 часова.

Веловић је навела да ће манифестација “Зимске чаролије на Палилули” бити настављена 1.јануара 2022.године традиционалним програмом ””Улица отвореног срца”” у Борчи, као и да ће од 6.до 9.јануара бити одржана манифестација “Божић на Палилули” у Ташмајданском парку.

”Такође, за 14.јануар припремамо концерт изненађења у ТЦ ”Биг Фасхион”, а 20.јануара биће организована новогодишња представа за децу са Деда Мразом, мађионичарима, аниматорима, а испред ће бити постављене дрвене кућице где ће бити изложене рукотворине и друге производи”, навела је Веловић.

Back to top button