Izdvojene vestiPolitika

Орлић: Језиве претње упућене Владанки Маловић

СрбијаРеално/БЕОГРАД/9.12 – Чланици Председништва Српске напредне странке и шефици информативне службе Српске напредне странке Владанки Маловић стигле су језиве претње, рекао је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић.

Орлић је рекао да је део „криминалног бившег режима“ који предводе Ђилас, Тепић као и различити „појавни облици ДС“, јавно послао језиву поруку Владанки Маловић преко свог функционера Ивана Крстића.

„Извесни Иван Крстић је Владанки Маловић упутио поруку да ће да буде ошишана. Урадио је то уз слику машинице за шишање. Рекао је да ће да је ошишају до главе. То није први пут. Исти човек је то урадио и пре неколико месеци“, рекао је Орлић.

Орлић је указао да је „дивљачка кампања“ коју свакодневно спроводи „тајкунско-мафијашки део бившег режима“ према сваком ко има и најмању везу са Александром Вучићем и политиком коју тај човек предводи, настављена ових дана.

Орлић је приметио да на то нису реаговали они који се позивају на културу говора и говоре о демократским стандардима.

Целој Србији јасно да разлог за протесте није била екологија

Орлић је изјавио да је целој Србији јасно од првог дана да су званични разлози за протесте најобичније лажи и да је циљ “дивљање док се не дође главе Вучићу”.

“Да није тако што би сада ко имао разлог да се буни? Јел су рекли да ако се реши закони о референдуму и експропријацији нема разлога више”, упитао је Орлић.

Орлић је подсетио да је Вучић ишао у јадарски крај и да се уверио да има оних који су заиста били забринути, због којих је и пронађено решење.

“Нашли смо решење, Закон о експропријацији је потпуно склоњен са стола. Када је реч о Закону о референдуму, захтеви нису имали везе са екологијом, али и то ће бити сутра пред посланицима”, рекао је Орлић.

Орлић је навео да има с друге стране оних који су довели Рио Тинто, па им сада он смета, а њих је упитао шта ће следеће да лажу.

“Знамо да ћете наставити да дивљате, јер то је ваш прави циљ. Оно што је рекао Млађан Ђорђевић, Ђиласов кум, он је рекао, ми ћемо да дивљамо док не дођемо главе Вучићу”, рекао је Орлић.

Виде људи, нису наивни, рекао је Орлић, оцењујући да, како је рекао, има коловођа који пумпају хистерију и лажу народ да би их испровоцирали да изађу на улице.

Орлић је навео да се тиме чак и хвале Драган Ђилас и Мариника Тепић, као и “велики јунак” Иван Крстић, који прети чланици Председништва СНС Владанки Маловић да ће да је ошиша.

Back to top button