Život i stil

Ове ствари НЕ треба ЗАДРЖАВАТИ у кући, нису добре за напредак укућана

Животни простор треба да буде чист, простран, светао и испуњен стварима које имају сврху. Ствари као што су старе новине, окрњено посуђе које чувате за свакосневну употребу, ормани пуни старе изношене гардеробе немају сврху и потребно их је избацити.

Ако имате у кући окрњене шоље, чаше, тањире време је да их замените новим. Фенг шуи стручњаци тврде да такво посуђе доноси лошу енергију сваком ко га користи, и да посебно утиче на материјално стање. Боље купите најјефтинији нови комплет посуђа него да користите скуп, али оштећен.

Ако волите да имате старе часописе, чувајте их на полицама, а не поду или углу собе. Ако се налазе разбацани по стану привлаче негативну енергију.

Ако имате навику да обућу одлажете испред врата, престаните то да радите. Према Фенг шуи правилима то доноси несклад, а посебно ако су ципеле прљаве.

Свима нам се некада догодило, иако то нерадо признајемо, да прљаву одећу одложимо у угао собе. Ипак, мало ко од нас зна да је ово по Фенг шуи стручњацима највећа грешка и да то односи сву позитивну енергију из куће. Одећу коју смо носили смемо да одлажемо искључиво у корпу за веш.

Back to top button