Izdvojene vestiSrbija

Petković: Aleksić širi laži kao i Aljbin Kurti

SrbijaRealno/Beograd/13.02.23. – Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković danas je, u reagovanju na objavu narodnog poslanika Miroslava Aleksića na Tviteru, napisao da Aleksić ”širi laži, kao i Aljbin Kurti”.

Petković je naveo da je Aleksić u svom tvitu ”pljunuo” na projekte Narodnih kuhinja, vrtiće, ambulante, škole, kuće i stanove koje Kancelarija gradi na Kosovu. ”Sram te bilo Miki Aleksiću što širiš laži kao tvoj Aljbin Kurti. Nije Kancelarija za KiM Trstenik, iz tvog vremena, koji su pljačkao dok si mogao i zgrtao milione. Ali vidimo koja ti je supstanca u glavi i tada i sada. Pametnom dosta”, napisao je Petković na tviteru. Aleksić je u svom Tvitu ranije podelio vest o otkriću navodnih laboratorija za proizvodnju narkotika u severnom delu Kosovske Mitrovice, uz koju je napisao da je to ”projekat koji je finansirala Petkovićeva Kancelarija za KiM, po ugledu na Jovanjicu”.

Kosovska policija saopštila je ranije da su otkrivene tri laboratorije u kojima su se navodno uzgajale opojne biljke, kao i da su uhapšena dvojica Srba u akciji suzbijanja narkotika.

Back to top button