Izdvojene vestiKosovo i MetohijaSrbija

Petković: Svečlja potvrdio koliko se boji Radoičića i srpske sloge

SrbijaRealno/Beograd/23.12.22. – Direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju Petar Petković saopštio je da je ministar unutrašnjih poslova privremnih prištinskih institucija Kosova Dželjalj Svečlja potvrdio koliko se boji potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, kao i srpske snage i sloge.

“Dobili sni potvrdu koliko se Dželjalj Svečlja plaši Milana Radoičića i srpske snage i sloge iskazane na skupu i prethodnih dana barikadama, kada je zbog njega “hrabro” sazvao i konferenciju za medije”, napisao je Petković na svom Fejsbuk nalogu. Dodao je da je sigurno da će Milan Radoičić uvek biti “opsesija Svečlje i ostalih ekstremista” i da jedino što će pasti jeste “Кurtijev teror, koji srpski narod neće da trpi”.

Petković je objavio i fotografije sa jučerašnjeg protesta Srba u Rudaru na severu Kosova i Metohije. Svečlja je juče rekao da Priština čeka da Kfor reaguje i ukloni barikade na severu Kosova i Metohije koje su postavili Srbi, te da će ih u suprotnom ukloniti kosovska policija. On je na konferenciji za novinare naveo i da kosovska policija prikuplja informacije o potpredsedniku Srpske liste Milanu Radoičiću i da će on “pre ili kasnije pasti u ruke kosovske policije”.

Back to top button