Društvo

Пикси откупио голуба “Радоју” у хуманитарној акцији

СрбијаРеално/БЕОГРАД/20.12 – Селектор српске фудбалске репрезентације Драган Стојковић Пикси откупио је данас чувеног голуба Радоја, чиме се прикључио хуманитарној акцији за помоћ Луки Курјачком
Голуб Радоје који је у филмској фудбалској саги “Монтевидео, Бог те видео” био “саветник” селектору који је у том филму одвео насу репрезентацију на Светко првенство у Уругвају.

Симболично, након пласмана репрезентације Србије на недавној утакмици у Португалу, Пикси је је свој допринос хуманитарној акцији желео да приступи управо купивши Радоја.

Продукцијске куће Цобра ФИлм Драгана Бјелогрлића и МинаЦорд Жељка Јоксимовића организовале су хуманитарну пројекцију филма Тома, као и продају филмске реквизите из овог, као и других остварења Драгана Бјелогрлића. Сва прикупљена новчана средства биће уплаћена за лечење Луке Курјачког, младог драматурга и сценаристе коме је потребна помоћ за наставак лечења у инострантву.

Поред Драгана Стојковића, овој хуманитарној акцији прикљуцио се велики број спортиста и јавних личности, попут Александра Митровића, Луке Јовића, Александра Коларова и Немање Матића.

Back to top button