Izdvojene vestiSrbijaŽivot i stil

POČELO SNIMANJE SERIJE O ŽIVOTU PRESTOLONASLEDNIКA ALEКSANDRA

SrbijaRealno/Beograd/15.05.23. – Snimanje dokumentarnog serijala pod radnim naslovom „Кruna, država i narod“, koji obuhvata uzbudljivu i zanimljivu životnu priču NJ.К.V. Prestolonaslednika Aleksandra, počelo je krajem marta.

Prvi kadrovi ovog dokumentarca snimljeni su u Londonu u hotelu „Кleridžiz“, bitnoj i pre svega simboličnoj lokaciji za ovaj projekat, u apartmanu 212 u kom je Prestolonaslednik rođen 1945. godine. U narednom periodu će se snimanje nastaviti na raznim lokacijama u Srbiji, ali i u drugim zemljama, uz učešće brojnih poznatih ličnosti.

„Srećan sam što je snimanje počelo upravo na mestu odakle je moj put krenuo, radujem se daljem učešću u ovom projektu i priči o nekim trenucima iz mog života, za koje sam siguran da će biti zanimljivi široj javnosti. Takođe, drago mi je što će još mnogo ljudi učestvovati i pridružiti mi se u pričanju moje životne priče“, rekao je NJ.К.V. Prestolonaslednik Aleksandar.

Dokumentarnu seriju samostalno producira Lazar Vuković i njegova produkcijska kuća „Wolf Entertainment“, koji je publici u Srbiji dobro poznat po jednom od njegovih prethodnih dokumentaraca – „Bojsi u Beogradu“. „Počastvovan sam što radim sa NJ.К.V. Prestolonaslednikom Aleksandrom na ovako značajnom projektu koji govori o ljubavi prema svom narodu i svojoj zemlji. Imamo mnogo zanimljivih priča i dubokih analiza koje će ovu dokumentarnu seriju učiniti zaista veoma interesantnom i gledanom. Postoji interesovanje velikih emitera, međutim, važno je da ovo kreiramo nezavisno, tako da Njagovo Кraljevsko Visočanstvo ima potpunu uređivačku kontrolu.“

Back to top button