Nekategorizovano

Похапшени због диловања дрогом

СрбијаРеално/БЕОГРАД/2.12 – Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду у одвојеним акцијама ухапсили су У. Н. (2002) због постојања основа сумње да је учинио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, док ће кривичну пријаву за исто кривично дело поднети против двадесеттрогодишње девојке, а кривичну пријаву за неовлашћено држање опојних дрога против осамнаестогодишњег младића.

Полицијски службеници су прегледом аутомобила на територији Звездаре који је користио осумњичени У. Н. пронашли сакривених 129 пакетића марихуане, укупне тежине око 130 грама.

У другој акцији, полиција је претресом стана у Улици Радоја Домановића осумњичене двадесеттрогодишње девојке пронашла око 350 грама марихуане спаковане у већем броју кесица, мању количину прашкасте материје за коју се сумња да је кокаин, као и дигиталну вагицу за прецизно мерење.

У следећој акцији, полиција је код осамнаестогодишњег младића на Звездари пронашла око 100 грама марихуане спаковане у 42 пакетића, као и 79.200 динара.

Осумњиченом У. Н. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Београду, док ће против 23-годишње девојке и 18-годишњег младића бити поднета кривична пријава истом тужилаштву.

Back to top button