Srbija

Посланица ПС-а Ана Kараџић запушила уста Вљоси Османи:

СрбијаРеално/БЕОГРАД/ 11.12. – Вљоса би волела да су будалаштине које изговара истина.
Народна посланица и члан Председништва Покрета социјалиста Ана Kараџић одговорила је председници лажне државе Kосово Вљоси Османи која је изнела низ лажи и увреда на рачун министра полиције Александра Вулина због праве истине о Рачку.

“Видела жаба да се коњ поткива, па је тако и Вљоса Османи широм отворила уста да изговори будалаштине и лажи за које би волела да су истина.

И да се цео свет обруши на министра полиције и нашег лидера Александра Вулина, а камоли једна председница територије, истина о Рачку не може се више сакрити и поништити.

Лаж због које је бомбардована Србија раскринкана је, а председница нечег што се зове Kосово може само да настави да мрзи и лаже, не баш паметно.
Пошто је госпођа Османи председница територије, познате по криминалу, корупцији, трговини људима, органима и наркотицима и једној страној војној бази, није ни чудо што слабо познаје, а још мање примењује и поштује законе.
Србија је суверена и међународно призната држава, овде се председници и чланови владе не постављају као на једној омеђеној територији, већ народ излази на изборе.

И зато, за сада, Александра Вулина можете елиминисати само физички, али ни тада истину о Србима и Србији нећете зауставити”, рекла је Ана Kараџић

Back to top button