Izdvojene vestiPolitika

Премијерка Србије Ана Брнабић пред почетак свечане академије поводом 13 година оснивања СНС

СрбијаРеално/БЕОГРАД/27.11 – Председница Владе Србије Ана Брнабић и новоизабрана потредседница Српске напредне странке изјавила је данас за Агенцију и Србија Реално да та странка наставља да се бори за Србију и даје подршку председнбику Александру Вучићу и његовој политици која води у будућност.

Брнабић је пред почетак Свечане академије којом СНС обележава 13 година постојања и рада казала да је у Штарка арени прелепа атмосфера, да има пунио људи који су још увек напољу и који чекају да уђу.

“Прелепа је атмосфера, има пуно људи који чекају напољу и чекају да уђу упркос томе што су неки покушали да спрече овај скуп, блокирали путеве и раскрснице и међународни саобраћај, али и наше активисте и чланове странке који су се кретали аутобусима. СНС наставља да се бори и дошли смо овде сви коначно да пружимо подршку нашем председнику Александру Вучићу и његовој политици која води само у будућност”, рекла је Брнабић.

Додала је и да је на петој скупштини одржаној раније данас усвојено десет програмских начела и извештај о раду те да је тиме дата јасна слика у ком правцу се креће Србија.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/gXJXR0YaHLQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Back to top button