Politika

ПС: Ранко Панић да добије улицу у Београду

СрбијаРеално/БЕОГРАД/19.12 – Председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас да ће одборници тог покрета у Београду покренути иницијативу да Ранко Панић добије улицу у главном граду.

“Да је Ранко Панић само био храбар и пожртвован борац у одбрани српског народа заслужио би да га се сећамо, али Ранко Панић је био жртва силеџијског режима који је крио и његову смрт као што је крио истину о животу, борби и патњи српског народа протераног из Хрватске.”, рекао је Вулин поводом срамног твита Слободана Георгијева.

Он је навео, да Панић није нашао мир у Београду и Србији “за коју је живео, и зато Београд мора да се одужи његовој успомени и да не дозволи да се истина о његовој смрти сакрије и вређа”.

“Одборници ПС-а у Скупштини града Београда покренуће иницијативу да Ранко Панић добије улицу у Београду. Да његово име вечно подсећа на трагедију борца и политичко насиље недемократског режима ДОС-а коме је мирна шетња до РТС-а била довољан разлог да узме његов живот и покуша да сакрије његову смрт”, рекао је председник ПС-а Вулин.

Back to top button