Srbija

Путеви Србије упозоравају: Без зимске опреме не крећите на пут

СрбијаРеално/БЕОГРАД/13.12 – Путеви Србије саветују возачима да користе зимске гуме, да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, те да поштују ограничења брзине и да прилагоде брзину кретања зимским условима на путу.

Упозоравају на радове на Обилазници око Београда, у делу између Бубањ потока и петлле Орловача, на деоници ауто пијаца – раскрсница Хиљаду ружа – кружни ток Ресник, где ће до 18. децембра саобраћај да се одвија наизменичним пропуштањем возила у оба правца.

На деоници Паковраће (Марковица) – Кратовска стена, због изградње петље Паковраће затворена је десна трака ка Пожеги, док се саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила.

На деоници Неготин – Зајечар, на мосту преко Салашке реке, до 20. децембра због радова саобраћај ће се одвијати такође наизменичним пропуштањем возила.

На деоници Стража – Јасеново до 31. децембра уколико временски услови дозволе одвијаће се радови уз наизменично пропуштање возила.

На деоници Кучево – Мајданпек до 15. децембра од 8 до 15 часова изводе се радови на рехабилитацији коловоза, на самом излазу из Кучева, уз наизменично пропуштање возила.

На наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања возила.

Back to top button