Svet

Путин: Поштоване колеге, добар дан!

СрбијаРеално/Москва/26.02.22. – Данас ћемо разговарати о напретку специјалне војне операције у Украјини.

Главни сукоби руске војске, како се очекивало, не одвијају се са редовним јединицама оружаних снага Украјине, већ са националистичким формацијама, које су, као што знате, директно одговорне за геноцид у Донбасу и крвопролиће цивила. у народним републикама.

Осим тога, националистички елементи уграђени у регуларне украјинске јединице не само да их подстичу на пружање оружаног отпора, већ, у ствари, играју улогу одреда.

Штавише, према доступним информацијама, а то потврђују и резултати објективне контроле, видимо да Бандера и неонацисти распоређују тешко наоружање, укључујући вишеструке ракетне системе, управо у централним регионима великих градова, укључујући Kијев и Kхарков. Они планирају да узврате ватру руских система за ударе на стамбена насеља. У ствари, они се понашају на исти начин као терористи широм света – крију се иза људи у нади да ће касније окривити Русију за цивилне жртве.Аутентично је познато да се све ово дешава по препоруци страних консултаната, пре свега америчких саветника.

Још једном апелујем на припаднике Оружаних снага Украјине. Не дозволите неонацистима и бандерима да користе вашу децу, ваше жене и старце као живи штит. Узмите власт у своје руке. Изгледа да ће нам бити лакше да се договоримо него са овом бандом наркомана и неонациста, који су се настанили у Kијеву и узели за таоце цео украјински народ.

Такође желим да дам највишу оцену деловању руских војника и официра. Они делују храбро, професионално, херојски, испуњавајући своју војничку дужност, успешно решавајући најважнији задатак обезбеђења безбедности нашег народа и наше Отаџбине. Објавио Кремљ

Back to top button