Srbija

РТС: Влаховић, Партизан и агенција демантују писање “Републикe” о Данилу Вучићу

СрбијаРеално/БЕОГРАД/1.12 – Душан Влаховић, агенција која га заступа и ФК Партизан демантовали су писање италијанског дневника “Република” да је Данило Вучић, син председника Србије, менаџер српског репрезентативцa.

Портал Крик објавио је, позивајући се на писање италијанског листа Република, да је син председника Србије Данило Вучић један од менаџера српског репрезентативца Душана Влаховића.

Душан Влаховић, фудбалер Фjорентине, демантовао је ту информацију.

“Све саме лажи”, објавио је Влаховић на Инстаграму.

Претходно је и ФК Партизан саопштио да никада није био “у контакту са Данилом Вучићем по питању било ког играча Партизана, па ни око Душана Влаховића”.

Саветница за медије председника Вучића, Сузана Васиљевић, упутила је деманти порталу Крик наводећи да је италијански дневник “изнео најстрашније измишљотине”.

“Дечко се никада, понављам никада, није бавио тим послом. Што је најстрашније, они не наводе ниједан релевантан извор за своја сазнања, а ни потврду да је Данило био у контакту поводом ове теме”, истакла је Васиљевићева.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је поносан на свог сина Данила који данас слави рођендан и поручио да су за оне који износе лажи и нападају њихову породицу спремили слављеничку торту.

“Данас је рођендан мом првенцу Данилу. Поносан сам што је израстао у пристојног, поштеног и, мислим, доброг човека. За све оне који су данас нападали нашу породицу и износили лажи о мом сину, спремили смо велику слављеничку торту”, написао је Вучић на инстаграм налогу “авучић”.

Она је додала и да ће Данила саветовати да узме адвокате и да их тужи, јер је ово, како је рекла, “скандал међународних размера”.

Васиљевићева је рекла и да нема потребе да се о овоме оглашавају председник и његов син.

“Ово је довољно. Република се није ни потрудила да пита Данила за коментар, према томе, нема потребе да он одговара на нешто у шта је против своје воље уплетен”, навела је Васиљевићева у одговoру за Крик.

Из агенције која заступа Влаховића, за Крик су негирали наводе италијанске штампе који председниковог сина доводе у везу са фудбалером, а како тврде, из Kабинета председника не искључују тужбу против италијанског листа.

Back to top button