Izdvojene vestiPolitika

Селаковић: Чланови породице Вучић су невине жртве подле намере да се Србија успори

СрбијаРеално/БЕОГРАД/1. 12 – Месецима упозоравам да ће у самом средишту настојања да се недемократским средствима науди Србији бити напади на породицу председника Александра Вучића, и то се из дана у дан обистињује, изјавио је данас члан председништва Српске напредне странке Никола Селаковић.

“Фабриковање афера и лажних вести које се потом кроз разрађену мрежу тајкунских пропагандних канала пласирају у јавност јесте стратегија осмишљена у центрима чији је интерес заустављање Србије на путу развоја. Чланови породице председника Вучића су невине жртве нечије подле намере да се Србија успори, а магистрални правци њене политике преусмере на начин који је по вољи наручилаца оваквих прљавих кампања”, уакзао је Сењлаковић.

На Србију, председника Вучића и његову породицу, упозорио је, ће се у времену пред нама све бескрупулозније ударати како би се поколебала подршка коју и председник и његова политика уживају код убедљиве већине грађана.

“Србију, међутим, нико неће успети да поколеба у жељи да буде слободна и самостална и да доноси одлуке у свом а не туђем интересу, и што нам жешће то право буду оспоравали то ће, уверен сам, и подршка грађана председнику Вучићу и политици коју оличава бити убедљивија и снажнија”, подвукао је Селаковић и додао:

Ако се неко и даље после свега пита да ли постоји некаква веза између противуставних блокада путева, напада на председникову породицу и покушаја политичке дестабилизација и стварања предреволуционарне атмосфере у Србији, мој одговор је – постоји и те како”.

Уверен сам, међутим, да су грађани наше земље у прошлости научили бројне непријатне лекције, да су на болан начин искусили како је то када им други кроје капу, и да ће онда када буде важно знати да одлучују својом главом, у свом најбољем интересу и у интересу слободне Србије.<, навео је Селаковић.

Back to top button