Izdvojene vestiPolitika

Селаковић: Тероришу народ, а узели паре од Рио Тинта

СрбијаРеално/БЕОГРАД/4.12. – Данашњи протести тобоже еколошких удружења и њихових присталица, током којих је противзаконито и противуставно блокирано више саобраћајница у Србији, показују грађанску несолидарност, изостанак демократске свести и невероватну безобзирност организатора и учесника, саопштио је члан председништва СНС Никола Селаковић.

“Реч је о најобичнијем терорисању пристојног народа онемогућавањем слободе кретања, и док је председник сам са својим народом јутрос у Шапцу и Kоренити, сада у Горњим Недељицама, где управо са људима разговара о правцима развоја Србије, други злостављају своје пристојне и радне суграђане”, истакао је Селаковић.

Он је указао да ова влада није узела паре од “Рио Тинта”, већ Ðилас и његови компањони, а сад протестују и малтретирају људе зато што ми нисмо узели паре.

Према речима Селаковића, “само неко помраченог ума могао је да се досети да би му било корисно да у време епидемије, када од проходности саобраћаја многима зависи и живот, блокира улице и не дозвољава пролазак чак ни људима са децом”.

“Свима који посежу за екстремним и незаконитим средствима изражавања политичког незадовољства поручујем да је Србија демократска земља у којој ће се власт бирати на изборима и чији развој и напредак неће моћи да заустави агресивна мањина. Апелујем на све пристојне грађане оправдано револтиране блокадама путева, да буду стрпљиви и да не наседају на провокације оних који се надају да ће некаквим превратима доћи на власт”, истиче се у саопштењу.

Back to top button